Fjerritslev
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 12. juli 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 12. juli 2022

DR1

05:40  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Frilandshaven (5:8)
Frilandshaven (5:8) Renæssancebed og vagtler. Jørgen Skouboe høster bl.a. rosenknopper, rosmarin og ingefær i renæssancebedet. I Anne Hjernøes udekøkken bruges det høstede til vagtler i hedvin, glaserede gulerødder og ris a la mande med rosenblomstsirup. Jørgen laver en ny skulptur, til haven, som også er en støvlerenser. Sendt første gang 14.06.09.

06:30  

Haven i Hune (4:10)
Haven i Hune (4:10) Anne Justs vestjyske paradis står i fuldt flor, silkepæonerne imponerer netop nu. Hos Claus Dalby skal vi se, hvordan han planter selleri midt i staudebedet. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 26.02.04

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Min natur - Erkan Özden på fisketur
Min natur - Erkan Özden på fisketur Erkan Özden fra TV-Avisen er en ivrig lystfisker - sammen med en kammerat kan han bruge timer på at sidde i en lille båd og fortælle røverhistorier og trække fisk op ad vandet. I dag har han taget vejrvært Christian Cherry med ud på Øresund.

07:16  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:05  

Mens vi venter på at dø - Stikker vi til søs
Mens vi venter på at dø - Stikker vi til søs Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge forbereder John og Jørgen sig på global opvarmning og stigende vandstande ved at bygge en tømmerflåde. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 05.06.11

08:30  

Vilde dyreungers første leveår (1:3)
Vilde dyreungers første leveår (1:3) Britisk naturserie fra 2019. (Animal Babies - First Year on Earth) De er nuttede, kluntede og sårbare. For nyfødte dyreunger er det første leveår det sværeste og mest farlige. Og hvis de skal overleve, må de overvinde rivaler, skiftende miljøer og rovdyr. Her følger vi seks ikoniske dyreunger, mens de vokser og udvikler basale og livsnødvendige færdigheder for at kunne modstå forhindringer og klare sig i naturen.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (6:8)
Hvis vægge kunne tale (6:8) Svensk reportageserie fra 2016. (Det sitter i väggarna) På en skærgårdsø langt uden for Stockholm ligger Rosenhagen, et forblæst sommerhus, som siges at have aner tilbage til 1700-talet. På en af væggene hænger et myteomspundet portræt af en ukendt kvinde. Det er historien om hende, Christopher nu går i gang med at finde. Erika tager fat på at restaurere stedets gamle veranda.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Se om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er?

06:00  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:10  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19)

06:20  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (2)
Vidundervovsen Vaffel (2)

08:20  

Sara og det magiske pindsvin | En ven i nøden
Sara og det magiske pindsvin | En ven i nøden Sara får en idé: Hun vil bruge robotplæneklipperen til at få sin fars opmærksomhed. Puf og Gerda advarer hende mod at have noget at gøre med det farlige monster, men Sara får Svante med på sin plan. Og planen kan jo ikke gå galt. Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

08:30  

Quizdyrene II (6) - Flodfiskene
Quizdyrene II (6) - Flodfiskene Denne gang quizzer Stefan ikke bare med et enkelt quizdyr, men med et helt hold af quizdyr. Der er nemlig et helt akvarium fyldt med forskellige slags flodfisk, der har slået sig sammen og nu stiller op som hold. Da Stefan afslører for dem, at de skal quizzes i deres viden om hajer, så bliver flodfiskene endnu mere opsatte på, at få sejren og en masse quizpoint i land. Men det kræver både sammenhold og hjælp fra krabben Messi undervejs, som quizzen bølger frem og tilbage.

08:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:30  

På vildspor i ødemarken (2:5)
På vildspor i ødemarken (2:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er svær, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene, aner han ikke, hvor han er eller hvor langt er der til målet. Der er rekord meget nedbør og han har bare tre stykker knækbrød i rygsækken. Nordvision fra Norge.

09:30  

På vildspor i ødemarken (1:5)
På vildspor i ødemarken (1:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er ikke den nemmeste, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene ser han, at han befinder sig på et skær omgivet af iskoldt fjeldvand. Nordvision fra Norge.

10:30  

Auktionshuset II (6)
Auktionshuset II (6) I Auktionshuset kan den erfarne ejer, Jesper Bruun Rasmussen, skrive historie, når han skal svinge hammeren over et P.S. Krøyer maleri. Der er høje forventninger til den rutinerede auktionarius, når han skal forsøge at nå et hammerslag på de 2-3 millioner kroner, som vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen har vurderet Skagensmaleriet til. Auktionshusets seniorekspert på Costa del Sol, Vagn Krogsøe, har fået en sidste chance for at vise sit værd i det spanske efter en periode med begrænsede resultater. For at sikre sin plads på Solkysten, skal han have værdier for mindst 100.000 kroner med hjem til Auktionshuset, og han har derfor allieret sig med den dansk-spanske forening Club Danés i håbet om et succesfuldt vurderingsarrangement. I Auktionshusets skranke kommer der både perler og portrætter på bordet, når de rutinerede eksperter forsøger at indfri danskernes forhåbninger og drømme. Velkommen til Auktionshuset.

11:00  

Guld i Købstæderne - Ribe II
Guld i Købstæderne - Ribe II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer med den særlige købstadsstatus. I sæsonens sidste program gælder det Ribe. På det gamle rådhus står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte klenodier, arvestykker og antikviteter. Denne gang sætter de bl.a. pris på en af Wegners populære Bamsestole og en helt unik figur fra Den Kongelige Porcelænsfabrik. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler også ud og får de gode lokalhistorier. Bl.a. hører hun om opførelsen af byens meget markante domkirke, der var Danmarks mest moderne kirkebygning, da den blev opført. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere dyster om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang ryger prisen helt i top på to malerier af Paul Fischer og en sølvske designet af Thorvald Bindesbøll.

11:00  

Guld i Købstæderne - Ribe
Guld i Købstæderne - Ribe Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Ribe. På det gamle rådhus står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte arvestykker og antikviteter. Denne gang kigger de bl.a. nærmere på et pilot-ur med en dramatisk forhistorie og et fint lille Anna Ancher-maleri. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager også ud og kigger nærmere på byen og lokalområdet. Bl.a. får hun historien om Ribes første vikinger og byens mange oversvømmelser. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere byder hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder de blandt andet på et maleri af Johan Rohde med motiv fra Ribe og en usædvanlig russisk the-dåse i sølv.

11:00  

Guld i Købstæderne - Skive II
Guld i Købstæderne - Skive II Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive. Her står nogle af landets dygtigste vurderingseksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter, arvestykker og andre klenodier. Bl.a. kigger de nærmere på sølvtøj fra Tiffany i New York, og så viser en PH-lampe sig at gemme på en usædvanlig - og ubehagelig - overraskelse for ejerne. Når tingene er blevet vurderet er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Det er dog sælgeren, der afgør, om buddet er højt nok til, at der kan laves en handel. Og denne gang kommer to af dansk designs største navne under hammeren, når opkøberne skal byde på en Finn Juhl-stol og fire helt usædvanlige stole af Nanna Ditzel. Vært Cecilie Nielsen cykler rundt og finder byens gode historier. Der er dog helt andre hestekræfter i det køretøj, hun kører med, da hun besøger Skive Kaserne.

11:00  

Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne - Skive Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier.

11:00  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem.

DR2

09:30  

Give Peace a Chance - Sange der ændrede verden
Give Peace a Chance - Sange der ændrede verden Give Peace a Chance - John Lennon og Yoko Ono. Der findes sange, der har haft så stor betydning i verdenshistorien, at man kan sige, de har været med til at ændre verden. Lennon og Onos fredshymne, Give Peace a Chance, indspilles på et hotelværelse i Montreal i 1969, og bliver sunget i de mange demonstrationer mod Vietnam-krigen de følgende år. Sendt første gang 24.02.10

09:40  

Danmark i Den Kolde Krig (2:12)
Danmark i Den Kolde Krig (2:12) Det var dengang i 50erne, hvor den kolde krig virkelig bed sig fast og bevægede sig helt ned i barndommens land. Mange børn, der kom fra kommunisthjem mærkede hurtigt, at de ikke var som de andre. De følte sig udenfor, og det førte til drillerier og tæv i skolen, hvis det blev afsløret, at klassen havde et kommunistbarn. Vi møder en række børn, der kan fortælle om en tid, hvor man ikke følte sig velkommen i samfundet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup. Sendt første gang 05.10.2000

10:20  

Danmark i Den Kolde Krig (3:12)
Danmark i Den Kolde Krig (3:12) Atombomben blev modtaget med begejstring, da den sprang første gang og satte en stopper for Anden Verdenskrig. Og der skulle gå mange år før protesterne mod bomber og oprustning for alvor begyndte. Mærkeligt nok var videnskabsmændene, der opfandt bomben, de første til at protestere. Senere fulgte befolkningen med, og i starten af tresserne begyndte i Danmark de første marcher mod atomvåben. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted. Sendt første gang 12.10.2000

11:00  

Taxa (29:56)
Taxa (29:56) Dansk dramaserie fra 1998. Stine er klar over, at Mai er i fare, men ved ikke, hvad hun skal gøre for at hjælpe og søger råd hos politiet. Så går det op for Stine, at det hele er langt farligere, end hun troede - hvad gør hun? Mens Finn havner i en ulykkelig situation med sin familie, har René fået en speciel tur ud af landet, og Andreas opsøger igen Mette, uden tanke for hendes mands reaktion. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Henrik Larsen, Flemming Jensen, Henrik Koefoed, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Vibeke Ankjær, Morten Kristensen, Dejan Cukic, Lars Bjarke, Laura Christensen og Claes Bang. Manuskript: John Stefan Olsen og Stig Thorsboe. Instruktion: Peter Thorsboe. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

11:40  

Taxa (30:56)
Taxa (30:56) Dansk dramaserie fra 1998. Stine bliver nødt til at få hjælp af Tom i et forsøg på at komme Mai til undsætning i tide, da Agerbo og Lassen fra politiet intensiverer jagten på hende og den morder, hun med god grund skjuler sig for. Og så er det årets store sportsdag i taxa-branchen - men det er også dagen, hvor Birgit og Finn skal skilles. Meho gør sig svære overvejelser, da han skal være chauffør ved et arrangeret muslimsk bryllup - og Mike får flere uventede gæster. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Flemming Jensen, Henrik Larsen, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Vibeke Ankjær, Kai Løvring, Bende Harris, Pierre Miehe-Renard, Fadime Turen, Ali Safber, Peter Gilsfort og Tinja Sterndorff. Manuskript: Iben Gylling, Peter Thorsboe og Stig Thorsboe. Instruktion: Peter Thorsboe. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

TVR

09:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:20  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:05  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12)

10:15  

Kika og Bob (12)
Kika og Bob (12) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:30  

Pyjamasheltene II (48)
Pyjamasheltene II (48)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

10:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

11:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Familien i Frugthaven
Bonderøven 2020: Familien i Frugthaven Endelig kan Frank gå i gang med at etablere sin frugthave, hvor den gamle stald stod. Det bliver et familieprojekt, hvor Frank må trække på sine pædagogiske evner. Og så er der lette tips til at undgå ukrudt i køkkenhaven.

12:15  

Bonderøven 2020: I skoven med hest
Bonderøven 2020: I skoven med hest Ved hjælp af et smart trick står Frank allerede nu med de flotteste sprøde og røde rabarber. Og så skal han i skoven på gammeldags maner. Han skal nemlig hente træ til sin mølle med hjælp fra hesten Solveig.

12:15  

Bonderøven 2020: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam
Bonderøven 2020: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam Hos Frank er der besøg af den største maskine, der, indtil nu, har været på Kastanjegården. Et 13 meter langt knuseværk der forvandler den gamle stald til grus. Og midt i det hele kommer der to nye lam til verden.

12:45  

I hus til halsen (8:8)
I hus til halsen (8:8) Jeanne (66) har ikke råd til at bo i sit hus. Hun har kun 1.500 kr. at leve for om måneden, og snart er der ikke engang råd til at tænde for varmen. Jeanne har hårdt brug for hjælp. Så familien griber motorsav og maling, og vennerne fra dans tager det grove værktøj frem. Designer Søren Vester kæmper med en radiator, der står i vejen for hans New Yorker-skydedør og tømrer Dennis Salomonsen bygger en sofa af gamle bordplader.

14:30  

Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse
Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse Hvilken kendt dansker er fan af Alexis fra Dollars og har en elevator, som åbner op direkte i lejligheden? Livstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup får brug for alle deres evner, når de står overfor en bogreol, som rummer både Herman Hesse og Linse Kessler. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Kender Du Typen? 2019 - med percussion og parasol
Kender Du Typen? 2019 - med percussion og parasol Hvilken kendt dansker har intet kørekort og hele huset fyldt med gamle musikinstrumenter? Livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup udforsker hjemmet i Vanløse og bliver overfaldet af en luftbåren parasol. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:20  

Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene
Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene Naturprogram fra BBC fra 2017. (Mountains: Life Above the Clouds) De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Andesbjergene er verdens længste bjergkæde og hjemsted for et enestående dyreliv som pumaer, bjørne og bemærkelsesværdige mennesker, der har tilpasset sig dette hårde liv.

13:10  

Det naturskønne Thailand (1:3)
Det naturskønne Thailand (1:3) Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Thailand) Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål, og især det sydlige Thailands smukke strande og blågrønne vand er velkendt for de fleste turister. Syden rummer vild natur af stor skønhed, og for dyrelivet er det et rent tag-selv-bord, men bag det velkendte sceneri er det også lidt overraskende et sted, hvor spiritualitet gennemtrænger hver eneste del af livet.

14:00  

Den klassiske musikquiz (5:8)
Den klassiske musikquiz (5:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Rie Koch, Katrine Nordland, Søren Schauser og Magnus Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Og hvor hurtigt kan de to hold finde frem til et stykke musik, hvor der mangler en masse noder? Sendt første gang 06.10.2019

TVR

12:05  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (4)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (4) Bjørn, Nikoline og Jose er taget ud for at stjæle Grundloven. Imens forsøger Ronni Roligan at skaffe et barn til skurkenes plan. I fængslet forsøger Kristian at finde noget bedre grave-værktøj - vil en prutte-konkurrence med Hanne Riffel hjælpe ham?

12:20  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

12:35  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:52  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

13:15  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

14:15  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

14:30  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

14:40  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

14:50  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:15  

Hercule Poirot: Stumt vidne
Hercule Poirot: Stumt vidne Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Kun foxterrieren Bob ved, hvem gerningsmanden er, da Emily Arundel bliver myrdet. Og hvordan får Poirot Bob til at afsløre sandheden?

15:15  

Hercule Poirot: Liget på golfbanen
Hercule Poirot: Liget på golfbanen Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Poirot og Hastings holder ferie i Frankrig, da Poirot igen må i arbejdstøjet. En mand bliver bortført - og senere dukker hans lig op på en golfbane. Jagten på morderen bliver et kapløb med den lokale detektiv Giraud, for Giraud har den frækhed at udfordre den lille belgier - hvem opklarer først sagen?

17:00  

UEFA EM 2022: Før kampen Danmark - Finland
UEFA EM 2022: Før kampen Danmark - Finland

DR2

15:00  

Arkitektens Hjem: Jan Søndergaard (8:8)
Arkitektens Hjem: Jan Søndergaard (8:8) Eva Harlou besøger arkitekten Jan Søndergaard, som er partner i et af Danmarks store arkitektfirmaer, KHR. Jan har selv bygget sit superskarpe sommerhus i Veddinge Bakker i Vestsjælland. Grunden ligger med en fantastisk udsigt over Sejerø Bugten, og huset, der oprindelig var et mindre skur, har Jan bygget på i 25 år. Sendt første gang 19.04.11

15:30  

Arkitektens Hjem: Knud Holscher - "Mr. Danish Design"
Arkitektens Hjem: Knud Holscher - "Mr. Danish Design" Et godt hjem er en smuk løsning på dagligdagens funktionskrav - sådan tænker en af Danmarks allerstørste arkitekter Knud Holscher - I Holte nord for København førte Knud sine tanker ud i praksis, da han helt tilbage i 1972 tegnede et hjem til sin familie - Dette hus, der ligger op til Rude Skov, er klassisk moderne, rationelt og optimistisk, stilrent og gæstfrit, praktisk og storslået. Sendt første gang 24.11.11

16:00  

Rigsfællesskabets historie: 2. Verdenskrig (3:6)
Rigsfællesskabets historie: 2. Verdenskrig (3:6) I de fem krigsår er Grønland og Færøerne uden for Danmarks kontrol. De amerikanske baser i Grønland bliver afgørende for krigen mod nazisterne, og grønlænderne omfavner de nye impulser udefra. Færingerne tjener formuer på fisk. I danskernes fravær forsøger tilhængerne af selvstyre at tage magten på Færøerne, men de 5000 britiske tropper på øerne truer med at slå 'oprørerne' ned.

16:30  

Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (1:4)
Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (1:4) Abraham Kurland var Danmarks bedste bryder og udtaget til OL 1936 i det nazistiske Tyskland. Men hvem besluttede, at han ikke måtte deltage? Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvad der skete, da en række af Danmarks største sportsfolk havnede i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse.

17:00  

Danmark ifølge Billed-Bladet (2:5)
Danmark ifølge Billed-Bladet (2:5) I 1970'erne bliver Billed-Bladet hver uge læst af mere end 1 mio danskere. Journalisterne har rundsave på albuerne og store armbevægelser. I denne serie dykker vi ned i Billed-Bladets gyldne æra. Vi kommer ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om. Billed-Bladet ville ikke frelse verden. Det gør denne serie heller ikke, men den giver et billede af det Danmark, som Billed-Bladet beskrev i 1970'erne. I aftenens program handler det blandt andet om mesterbokseren Tom Bogs, kongehuset og de langhårede unge.

17:30  

Den klassiske musikquiz (6:8)
Den klassiske musikquiz (6:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Isabella Hübener, Jacob la Cour og Victor Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør og slagtøjsinstrumenter? Og hvor hurtigt kan de to hold finde frem til et stykke musik, hvor der mangler en masse noder? Sendt første gang 13.10.2019

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:56  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Rocky redder sig selv + Vovserne og mysteriet om den førerløse sneplov

16:55  

Trex
Trex Trex keder sig, så Simon hjælper med at møde en anden t-rex. Men det går ikke helt, som Simon havde tænkt sig.

17:00  

Stop!
Stop! Skolen er lukket og Maja skal være hjemme hos farmor hele dagen. Maja bryder sig ikke om at være hos farmor, for man må ikke røre ved noget, og der er ikke noget legetøj Eller er der?

17:10  

Bamselægen - Falsk strubehoste (1)
Bamselægen - Falsk strubehoste (1) Bamselægen Sandra får besøg af Bille og hans bamse Morfar, der hoster meget og er snottet. Bille assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Morfar, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som er overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Bille finder ud af, hvad Morfar fejler, og om de kan hjælpe bamsen Morfar til at blive rask igen.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (8)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (8) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:58  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

UEFA EM 2022: Danmark - Finland (k), direkte
UEFA EM 2022: Danmark - Finland (k), direkte

18:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

UEFA EM 2022: Danmark - Finland (k), direkte
UEFA EM 2022: Danmark - Finland (k), direkte

19:50  

UEFA EM 2022: Efter kampen Danmark - Finland
UEFA EM 2022: Efter kampen Danmark - Finland

20:30  

Kender Du Typen? - Med rejer og råhygge
Kender Du Typen? - Med rejer og råhygge Hvem er det, der bruger det meste af sin tid i sommerhuset i sofaen? Og som aldrig læser en bog, men besøger de dyreste restauranter i Danmark og udlandet? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et hyggeligt sommerhus i Hornbæk. Vært: Anna Lin

20:30  

Kender Du Typen? - Med blomstereng og babyrytmik
Kender Du Typen? - Med blomstereng og babyrytmik Hvem er det, der har holdt barselsorlov i sit sommerhus, som har skiftet sin Alfa Romeo ud med en el-bil og som slider en telefon op om året? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et smukt beliggende sommerhus i Kikhavn tæt på Hundested. Vært: Anna Lin

DR2

18:30  

Guldkorn 1980'erne: 1982
Guldkorn 1980'erne: 1982 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1982.

18:45  

Værtshushistorier: Café Viking
Værtshushistorier: Café Viking En mandag i 2012 forandrer alt sig på Nørrebroværtshuset Cafe Viking. Værtshusejer Jane Pedersen bliver afpresset af en ung fyr til at betale beskyttelsespenge til en lokal bande. Men den lille rødhårede dame nægter at ligge under for truslerne - også selvom hun ved, at det kan få fatale konsekvenser. Digteren Claus Høxbroe, fortæller historien

19:15  

Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (2:4)
Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (2:4) Den kun 12-årige svømmer Inge Sørensen bliver i 1936 sendt til OL i det nazistiske Tyskland. Men nu viser det sig, at det var stik imod hendes forældres vilje. Historiker og journalist Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvilke konsekvenser det fik, at vi sendte helt unge sportsfolk i armene på nazisterne og gjorde dem til brikker i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse.

19:45  

Monarkiets myter (2:6)
Monarkiets myter (2:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Dronning Elizabeth I's sejr over Den Spanske Armada er blevet fortalt og genfortalt i generationer for at fremstille Storbritannien som en storslået nation. Men hvad nu, hvis billedet af Elizabeth 1. som en krigerisk og sejrende dronning er skabt af en række myter og hemmeligheder? Historiker Lucy Worsley går på jagt efter sandheden.

20:45  

UEFA EM 2022: Tyskland - Spanien (k), direkte
UEFA EM 2022: Tyskland - Spanien (k), direkte

20:45  

UEFA EM 2022: Før kampen Tyskland - Spanien
UEFA EM 2022: Før kampen Tyskland - Spanien

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:43  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

18:44  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

18:44  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

18:44  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts III (6)
Wild Kratts III (6)

19:35  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:20  

Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland
Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Heidi og hendes team finder ud af, at Berezovsky- og Young-sagerne er forbundet med 12 andre mistænkelige dødsfald i Storbritannien. Men det er først, da giftmordet på dobbeltagenten Sergei Skripal i Salisbury går verden rundt, at trådene til Kreml og den russiske stat blotlægges. Det bliver klart, hvor afhængige briterne er af russiske penge, olie og gas - og hvorfor ingen sætter en stopper for Putin.

22:10  

Mordene i Brokenwood (1:4)
Mordene i Brokenwood (1:4) Newzealandsk krimiserie fra 2014. (The Brokenwood Mysteries) Liget af en landmand fiskes op af floden, der løber gennem den newzealandske flække Brokenwood. Kommissær Mike Shepherd sendes til den lille by for at efterforske det mistænkelige dødsfald. Snart opdager den erfarne politimand, at der gemmer sig dystre hemmeligheder bag den søvnige lillebys idylliske facade.

23:40  

Gift ved første blik USA XIII (11:26)
Gift ved første blik USA XIII (11:26) De fem par har været gift i tre uger. Mens kærligheden blomstrer mellem et par, gør de fire andre par alt, hvad de kan for at tænde gnisten mellem dem.

DR2

21:00  

UEFA EM 2022: Tyskland - Spanien (k), direkte
UEFA EM 2022: Tyskland - Spanien (k), direkte

21:50  

UEFA EM 2022: EM-studiet
UEFA EM 2022: EM-studiet

22:00  

UEFA EM 2022: Tyskland - Spanien (k), direkte
UEFA EM 2022: Tyskland - Spanien (k), direkte

23:25  

Kapernaum
Kapernaum Oscarnomineret libanesisk drama fra 2018. (Capharnaüm) 12-årige Zain bor i Beiruts slumkvarter. Vi møder ham i den retssal, hvor han har lagt sag an mod sine forældre. Anklagen? At de har født ham ind i en formålsløs og elendig verden! Med retssagen som ramme får vi fortællingen om Zain og de mennesker og oplevelser, der har formet ham. Medvirkende: Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Treasure Bankole m.fl. Instruktion: Nadine Labaki.

TVR
DR1

01:00  

Hotel Portofino (4:6)
Hotel Portofino (4:6) Britisk dramaserie fra 2022. Bella beslutter sig for, at hun ikke længere vil finde sig i Danionis afpresning. Hun er også bekymret for, om Lucian og Rose er et godt match. Men da hun deler sine tanker med Roses mor Julia, er svaret meget kontant. Danioni gør alvor af sine trusler. Han giver et af Bellas breve til Cecil, og truer med at lukke hotellet. Men så bliver Rubens-maleriet stjålet.

01:50  

Hotel Portofino (5:6)
Hotel Portofino (5:6) Britisk dramaserie fra 2022. Danioni og det italienske politi indfinder sig på hotellet. Mistanken rettes mod tennisstjernen Plum og mod Billy, én af hotellets ansatte. Situationen eskalerer, og Cecil og Jack anklager vredt hinanden for tyveri og bagvaskelse. Samtidig prøver den italienske grev Albani at hjælpe Bella med at slippe ud af Danionis kløer - men Cecil har allerede opdaget hendes hemmelighed.

02:50  

Hammerslag 2019 - Idyl til lavpris i Sønderjylland
Hammerslag 2019 - Idyl til lavpris i Sønderjylland Hammerslag er taget til Sønderjylland, hvor jagten er sat ind efter idyl til lavpris. Men hvor meget skal man egentlig af med, når man vil bo i Morten Korch'ske omgivelser? Vi lægger ud i landsbyen Stollig med et hus, der har alt, hvad man forbinder med landlig idyl - og selvfølgelig er det med stråtækt tag. Så skal der sættes pris på en gennemrenoveret landejendom med udsigt over markerne. Og til sidst venter der en tidligere købmandsgård i Tønder, som er en af byens ældste ejendomme. Vært: Christian Degn

03:35  

I hus til halsen (6:8)
I hus til halsen (6:8) Kim (57) har haft sin landejendom i Billund til salg i 2,5 år og er tæt på at miste alt håb. Han er fanget i en massiv gæld, og hvis det ikke var for hans niece Mette (33), var huset for længst røget på tvang. Designer Søren Vester har den store plan klar: vægge skal væltes, nye skal op, og så vil han prøve at male et bord ved hjælp af en spand vand. Tømrer Dennis Salomonsen giver tips til at sætte en væg op, og ejendomsmægler Line Frank sætter alt ind på at få huset solgt.

DR2

01:25  

Stormen på Bastillen
Stormen på Bastillen Fransk dokumentar fra 2021. (Bastille Day: Chronicle of a Revolution) Paris den 14. juli 1789. Kongeriget har været i krise i flere måneder, og byen syder af uro. Borgerne er vrede og har fået nok af ulighed, arbejdsløshed og sult. Bevæbnet med økser, høtyve, knive og rifler stormer de Bastille-fæstningen. Tag med til den vanvittige dag i Paris' gader, der er blevet et symbol på den franske republik.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, FJERRITSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0707090901