Fjerritslev
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 13. juli 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 13. juli 2022

DR1

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Frilandshaven (6:8)
Frilandshaven (6:8) Mormorbed og bitavlehonning I udekøkkendet står menuen på rejesalat og ferskner med råcreme, dog med et Anne Hjernøe twist. Udgåede bambus kender mange haveejere, Jørgen Skouboe bruger de døde bambus til at lave et have hegn. Fra bistaderne stjæler Jørgen en bitavle for at smage den helt friske honning. Sendt første gang 21.06.09

06:30  

Haven i Hune (5:10)
Haven i Hune (5:10) Anne Justs vestjyske paradis står i fuldt flor, roserne fylder haven med duft og farver. Vi skal se, hvordan tidsler trives blandt stauder, og sammen med Anne besøger vi en rækkehus-have, der næsten fremstår som en park med lysthuse, søjler og allé. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 04.03.04

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:20  

Jagten på den forsvundne Leonardo
Jagten på den forsvundne Leonardo Dansk dokumentar fra 2021. Det er verdens dyreste maleri. Leonardo da Vincis Salvator Mundi. Hele 2.9 milliarder kroner indbragte maleriet, da det blev solgt på auktion i New York. Men er det rent faktisk da Vinci, der har malet det værdifulde kunstværk? Eller vil visse magtspillere bare gerne have det således? Her får du den utrolige historie om Salvator Mundi.

DR2

07:40  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (7:8)
Hvis vægge kunne tale (7:8) Svensk reportageserie fra 2016. (Det sitter i väggarna) I stedet for pastorer bor der i en frikirkes gamle kapel i dag en børnefamilie. Stedet og byen rummer masser af historie, som Christopher går i gang med af afdække for familien. Erika vil have de originale paneler frem i hallen, så hun river masonitten væk for at komme ind til de oprindelige materialer.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (7)
Ramasjang Mysteriet V (7) Ælling er virkelig ked af det, for hendes badering er blevet stjålet! Og det er sket på en ganske snedig måde, så Kristian er virkelig i problemer. Heldigvis får han i dag hjælp af Lulu. Men er det nok til at fange den rigtige skurk?

05:55  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:10  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20)

06:20  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (3)
Vidundervovsen Vaffel (3)

08:20  

Sara og det magiske pindsvin | Sara ødelægger alt
Sara og det magiske pindsvin | Sara ødelægger alt Saras dumdristige idé med at omprogrammere plæneklipperen har næsten kostet Svante livet og ødelagt pindsvinenes hule. Svante, Puf og Gerda forlader Sara for at finde et nyt sted at bo. Hun er alene, uden venner og uden udsigt til nogensinde at blive til menneske igen. Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

08:35  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

08:45  

Hørmehunden
Hørmehunden

 
DR1

09:00  

Vilde dyreungers første leveår (2:3)
Vilde dyreungers første leveår (2:3) Britisk naturserie fra 2019. (Animal Babies - First Year on Earth) De er nuttede, kluntede og sårbare. For nyfødte dyreunger er det første leveår det sværeste og mest farlige - og hver dag byder på nye prøvelser og besværligheder. Her følger vi seks ikoniske dyreunger, når de lærer at overleve i barske miljøer, knytter livsnødvendige bånd til familiemedlemmer og kæmper for at finde mad. Hvad er sikkert at spise? Og hvem er ven eller fjende?

10:00  

På vildspor i ødemarken (3:5)
På vildspor i ødemarken (3:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er ekstra svær, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene ser han, befinder han sig i en skov, og det er noget ukendt terræn for ham. Uden kompas og med et kort, hvor der mangler væsentlige oplysninger, giver han sig i kast med opgaven. I dette område er der ... bjørne! Nordvision fra Norge.

10:00  

På vildspor i ødemarken (2:5)
På vildspor i ødemarken (2:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er svær, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene, aner han ikke, hvor han er eller hvor langt er der til målet. Der er rekord meget nedbør og han har bare tre stykker knækbrød i rygsækken. Nordvision fra Norge.

11:00  

Guld i Købstæderne - Haderslev (1)
Guld i Købstæderne - Haderslev (1) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I dag gælder det Haderslev. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på et fint messing kompas fra 1700-tallet og forklarer en herre, at det, han har fundet i en container, faktisk er en antik kamelstol. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Opkøberne byder bl.a. på et guldaldermaleri, som ejerne håbede kunne give et tilskud til en indkøbstur over grænsen. Det viser sig i stedet, at prisen kan få helt andre drømme opfyldt. Undervejs hopper programmets vært Mette Bluhme Rieck på cyklen og besøger nogle af byens interessante, historiske steder og personligheder. Bl. a. møder hun den tidligere verdensmester i speedway Ole Olsen og ser hans nu guldbelagte motorcykel.

11:00  

Guld i Købstæderne - Ribe II
Guld i Købstæderne - Ribe II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer med den særlige købstadsstatus. I sæsonens sidste program gælder det Ribe. På det gamle rådhus står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte klenodier, arvestykker og antikviteter. Denne gang sætter de bl.a. pris på en af Wegners populære Bamsestole og en helt unik figur fra Den Kongelige Porcelænsfabrik. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler også ud og får de gode lokalhistorier. Bl.a. hører hun om opførelsen af byens meget markante domkirke, der var Danmarks mest moderne kirkebygning, da den blev opført. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere dyster om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang ryger prisen helt i top på to malerier af Paul Fischer og en sølvske designet af Thorvald Bindesbøll.

11:00  

Guld i Købstæderne - Ribe
Guld i Købstæderne - Ribe Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Ribe. På det gamle rådhus står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte arvestykker og antikviteter. Denne gang kigger de bl.a. nærmere på et pilot-ur med en dramatisk forhistorie og et fint lille Anna Ancher-maleri. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager også ud og kigger nærmere på byen og lokalområdet. Bl.a. får hun historien om Ribes første vikinger og byens mange oversvømmelser. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere byder hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder de blandt andet på et maleri af Johan Rohde med motiv fra Ribe og en usædvanlig russisk the-dåse i sølv.

11:00  

Guld i Købstæderne - Skive II
Guld i Købstæderne - Skive II Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive. Her står nogle af landets dygtigste vurderingseksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter, arvestykker og andre klenodier. Bl.a. kigger de nærmere på sølvtøj fra Tiffany i New York, og så viser en PH-lampe sig at gemme på en usædvanlig - og ubehagelig - overraskelse for ejerne. Når tingene er blevet vurderet er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Det er dog sælgeren, der afgør, om buddet er højt nok til, at der kan laves en handel. Og denne gang kommer to af dansk designs største navne under hammeren, når opkøberne skal byde på en Finn Juhl-stol og fire helt usædvanlige stole af Nanna Ditzel. Vært Cecilie Nielsen cykler rundt og finder byens gode historier. Der er dog helt andre hestekræfter i det køretøj, hun kører med, da hun besøger Skive Kaserne.

11:00  

Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne - Skive Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier.

DR2

09:30  

Lili Marleen - Sange der ændrede verden
Lili Marleen - Sange der ændrede verden Lili Marleen - Marlene Dietrich. Der findes sange, der har haft så stor betydning i verdenshistorien, at man kan sige, de har været med til at ændre verden. Under 2. Verdenskrig bliver den sørgmodige slager, Lili Marleen, der handler om en ung pige, som står under en lanterne og venter på sin elskede, en vigtig brik i kampen mod nazismen. Sendt første gang 16.03.10

09:40  

Danmark i Den Kolde Krig (4:12)
Danmark i Den Kolde Krig (4:12) I sommeren 1951 landsatte amerikanerne over 12.000 bygningsarbejdere og soldater ved den lille danske koloni Thule. Grønlands befolkning blev forøget med 50 procent. Forud var gået et politisk spil, som danskerne tabte. Amerikanerne satsede alt for at overtage et lille stykke af kongeriget Danmark. Danskerne der boede i kolonien og de centrale embedsmænd fortæller historien om dengang amerikanerne kom. Tilrettelæggelse: Søren Bruun. Sendt første gang 19.10.2000

10:15  

Danmark i Den Kolde Krig (5:12)
Danmark i Den Kolde Krig (5:12) Kort tid efter 2. verdenskrig satte frygten sig fast i det danske samfund. En regulær frygt for at russerne ville besætte landet. På ganske kort tid gik vi fra at være neutrale til at melde os under fanerne i den vestlige blok. Frygten førte også til, at en gruppe gamle modstandsfolk dannede et hemmelig netværk, der skulle i aktion hvis russerne besatte landet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen. Sendt første gang 26.10.2000

11:00  

Taxa (31:56)
Taxa (31:56) dansk dramaserie fra 1998. René får en passager, som inviterer til åbningen af sin nye natklub samme aften - og det lykkes René at få Gitte med, selv om hun ikke er lutter begejstring. Mike mener at vide, hvad Finn har brug for lige nu og inviterer gæster - men Finn er ude i tovene og aftenen forløber ikke, som Mike havde tænkt. Mens Stine kommer ud for en rigtig barsk oplevelse, bliver Andreas opsøgt af Mettes mand, og Tom beslutter, hvordan han vil hjælpe Mai. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jimmy Jørgensen, Peter Aude, Caroline Drasbæk, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Therese Glahn, Trine Appel, Søren Malling, Claes Bang, Regitze Schartau og Isam Subeihi. Manuskript: Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Per Fly Plejdrup. Foto: Steffen Led Sørensen. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth

11:40  

Taxa (32:56)
Taxa (32:56) Dansk dramaserie fra 1998. På Krone-Taxa forbereder man afskeden med Mai, som skal udvises næste dag - Meho prøver forgæves at hindre det, og Tom er utrøstelig. Mens René dyrker det nye venskab med Philip, som han også er begyndt at arbejde for, er Gitte bekymret for, om han bliver rodet ind i noget med kokain. Verner bestemmer sig for at finde frem til sandheden om Eva, da hun pludselig forsvinder, Stine har taget en beslutning om sin fremtid, og Andreas går og tumler med noget. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Jimmy Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Henrik Larsen, Michael Hasselflug, Claes Bang, Anette Støvelbæk, Henrik Noél Olsen og Giovanni Gambino. Manuskript: Lone Scherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Per Fly Plejdrup. Foto: Steffen Led Sørensen. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:25  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:45  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:05  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

10:20  

Kika og Bob (13)
Kika og Bob (13) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:35  

Pyjamasheltene II (49)
Pyjamasheltene II (49)

10:50  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:00  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

11:35  

Bamselægen - Mandlerne (5)
Bamselægen - Mandlerne (5) Eva er bekymret for sin bamse Panda, der ofte klager over ondt i halsen. Eva ringer derfor efter Bamselægen Sandra, som fluks suser afsted for at hente Eva og Panda i bamselancen. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Eva og Bamselægen ved fælles hjælp Panda, og noget tyder på, at Pandas problem måske kræver en operation. Undervejs kigger Professor Allan og Portør Ole forbi, de elsker at tale om kroppen. Følg med og se, hvad Panda fejler. Bare det nu ikke er noget alvorligt.

11:55  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Motorer i massevis
Bonderøven 2020: Motorer i massevis Frank skal have savet sit nedfældede tømmer til møllen. Det kræver en bloksav af format, som tilfældigvis står på Motorsamlingen på Djursland - Nordeuropas største samling af stationære forbrændingsmotorer.

12:15  

Bonderøven 2020: Familien i Frugthaven
Bonderøven 2020: Familien i Frugthaven Endelig kan Frank gå i gang med at etablere sin frugthave, hvor den gamle stald stod. Det bliver et familieprojekt, hvor Frank må trække på sine pædagogiske evner. Og så er der lette tips til at undgå ukrudt i køkkenhaven.

12:15  

Bonderøven 2020: I skoven med hest
Bonderøven 2020: I skoven med hest Ved hjælp af et smart trick står Frank allerede nu med de flotteste sprøde og røde rabarber. Og så skal han i skoven på gammeldags maner. Han skal nemlig hente træ til sin mølle med hjælp fra hesten Solveig.

12:45  

Hjem til forvandling (1)
Hjem til forvandling (1) Et upraktisk børneværelse uden plads til leg i Hørning, og et upersonligt badeværelse i en ellers yderst personlig lejlighed på Vesterbro i København. Det handler om at føle sig godt tilpas - og fælles for begge projekter denne gang er, at farver spiller en vigtig rolle for netop det.

12:45  

Nak & Æd - Polsk Mikado
Nak & Æd - Polsk Mikado Et kort udklip fra Polen. Jørgen og Nikolaj spiller polsk mikado - og taberen skal drikke et shot bacon-vodka.

13:50  

Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad
Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Vært: Mads Steffensen

13:50  

Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse
Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse Hvilken kendt dansker er fan af Alexis fra Dollars og har en elevator, som åbner op direkte i lejligheden? Livstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup får brug for alle deres evner, når de står overfor en bogreol, som rummer både Herman Hesse og Linse Kessler. Vært: Mads Steffensen

14:35  

Sommertogtet - lyden af vores land (1:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (1:6) I DR1s nye store sommerprogram stævner vært Troels Lyby ud med det ikoniske træskib "Aron af Svendborg". Med sig har han i hvert program tre af Danmarks største musikalske stjerner; denne gang fra Klintholm til Vordingborg med Mads Langer, Peter Sommer og Lis Sørensen. Sammen drager de alle ud på et to-dages sommertogt i vores smukke land. Undervejs vil stjernerne optræde med nogle af de sange, som har betydet allermest for dem i deres liv. Der er med andre ord lagt op til utallige skønne øjeblikke og ikke mindst masser af ægte sommerstemning, når Danmark viser sig fra sin allerdejligste side.

DR2

12:20  

Det naturskønne Thailand (1:3)
Det naturskønne Thailand (1:3) Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Thailand) Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål, og især det sydlige Thailands smukke strande og blågrønne vand er velkendt for de fleste turister. Syden rummer vild natur af stor skønhed, og for dyrelivet er det et rent tag-selv-bord, men bag det velkendte sceneri er det også lidt overraskende et sted, hvor spiritualitet gennemtrænger hver eneste del af livet.

13:10  

Det naturskønne Thailand (2:3)
Det naturskønne Thailand (2:3) Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Thailand) I det centrale højlands skove, frugtbare sletter, ja selv i byernes gader, lykkes det et mangfoldigt dyreliv fra kæmpeflagermus til store slanger og firben at leve side om side med menneskene. Den travle region er kendt som landets risskål, men selv her findes der magiske steder, hvor tiden synes at have stået stille.

14:00  

Den klassiske musikquiz (6:8)
Den klassiske musikquiz (6:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Isabella Hübener, Jacob la Cour og Victor Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør og slagtøjsinstrumenter? Og hvor hurtigt kan de to hold finde frem til et stykke musik, hvor der mangler en masse noder? Sendt første gang 13.10.2019

TVR

12:10  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (5)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (5) Skurkene vil stjæle grundloven ombord på lastbilen. Nu må Bjørn, Nikoline og Jose tænke hurtigt. Mens børnene lægger planer, hører Camping Vagn dem igen, og denne gang opdager han dem.

12:20  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

12:40  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

13:15  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

13:55  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

14:10  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

14:30  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

14:45  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

14:50  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:35  

Kriminalinspektør Banks: Et spor af ild
Kriminalinspektør Banks: Et spor af ild Engelsk krimi fra 2011. (DCI Banks: Playing with Fire) To flodpramme raseres af en påsat brand. På begge både finder politiet et forkullet lig. Men hvilket af de to ofre var morderen ude efter? Den ensomme boghandler eller den unge, narkopåvirkede kvinde? Kriminalinspektør Banks og hans unge kollega Annie Cabbot går på jagt efter svaret. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Winsome Jackman: Lorraine Burroughs. Instruktion: Paul Whittington.

15:35  

Hercule Poirot: Stumt vidne
Hercule Poirot: Stumt vidne Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Kun foxterrieren Bob ved, hvem gerningsmanden er, da Emily Arundel bliver myrdet. Og hvordan får Poirot Bob til at afsløre sandheden?

17:05  

Jordemoderen (1:6)
Jordemoderen (1:6) Engelsk dramaserie fra 2012. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne ankommer den nyuddannede jordemoder Jenny Lee til Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster bliver den unge kvinde en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

17:05  

Lykkeland II (8:8)
Lykkeland II (8:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Redningsaktionen efter tragedien er stadig i gang og Ingrid får en mulighed for at bidrage. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:15  

Lykkeland II (7:8)
Lykkeland II (7:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Alexander Kielland-platformen vælter med over 200 mennesker om bord. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

DR2

15:00  

Arkitektens Hjem: Knud Holscher - "Mr. Danish Design"
Arkitektens Hjem: Knud Holscher - "Mr. Danish Design" Et godt hjem er en smuk løsning på dagligdagens funktionskrav - sådan tænker en af Danmarks allerstørste arkitekter Knud Holscher - I Holte nord for København førte Knud sine tanker ud i praksis, da han helt tilbage i 1972 tegnede et hjem til sin familie - Dette hus, der ligger op til Rude Skov, er klassisk moderne, rationelt og optimistisk, stilrent og gæstfrit, praktisk og storslået. Sendt første gang 24.11.11

15:30  

Arkitektens Hjem: Kim Herforth - "Eventyrlig arkitektur over hele verden".
Arkitektens Hjem: Kim Herforth - "Eventyrlig arkitektur over hele verden". Arkitekten Kim Herforth Nielsen, bor i et rækkehus på Holmen i København. Oprindelig var det værksted for Søværnet - I dag er det på én gang byhus og sommerhus, med båden fortøjet på den ene side, og Københavns Indre By på den anden. Kim Herforth skaber eventyrlig arkitektur over hele verden - som f. eks Museum of Liverpool i England, hvor byens borgere oplever en forbløffende ny udsigt over deres egen by. Sendt første gang 17.11.11

16:00  

Rigsfællesskabets historie: En ny start (4:6)
Rigsfællesskabets historie: En ny start (4:6) Tilhængerne af selvstyre slår til på Færøerne: Et flertal stemmer for løsrivelse, men Danmark opløser Lagtinget og det lander blødt med Hjemmestyre. Grønlænderne bliver danske statsborgere, og tusinder af danskere udsendes for at opbygge et velfærdssamfund. Snart føler mange grønlændere sig som tilskuere i eget land. Færingerne omfavner velfærden: Tunneler, broer og veje skaber ny tro på fremtiden.

16:30  

Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (2:4)
Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (2:4) Den kun 12-årige svømmer Inge Sørensen bliver i 1936 sendt til OL i det nazistiske Tyskland. Men nu viser det sig, at det var stik imod hendes forældres vilje. Historiker og journalist Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvilke konsekvenser det fik, at vi sendte helt unge sportsfolk i armene på nazisterne og gjorde dem til brikker i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse.

17:00  

Danmark ifølge Billed-Bladet (3:5)
Danmark ifølge Billed-Bladet (3:5) I 1970'erne bliver Billed-Bladet hver uge læst af mere end 1 mio danskere. Journalisterne har rundsave på albuerne og store armbevægelser. I denne serie dykker vi ned i Billed-Bladets gyldne æra. Vi kommer ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om. Billed-Bladet ville ikke frelse verden. Det gør denne serie heller ikke, men den giver et billede af det Danmark, som Billed-Bladet beskrev i 1970'erne. I aftenens program handler det blandt andet om tidens kvinder, Dødens Triumf og om Prins Henrik.

17:30  

Den klassiske musikquiz (7:8)
Den klassiske musikquiz (7:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Teresa la Cour, John Kruse og Nikolaj Koppel. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør og slagtøjsinstrumenter? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Sendt første gang 20.10.2019

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder halloween + Vovserne redder en minipatrulje på afveje

16:55  

Trex
Trex Simon og Trex udfordrer Snotty og Knarvorn til fodbold. Men det går ikke rigtigt, som de havde tænkt sig. I hvert fald ikke som Snotty og Knarvorn havde tænkt sig.

17:00  

Stop!
Stop! Far og mor kommer hjem med en splinterny reol, som skal samles. Maja bliver inspireret og vil også bygge noget, og papkasserne fra reolen ser ud til at være perfekt byggemateriale!

17:10  

Bamselægen - Forgiftning (2)
Bamselægen - Forgiftning (2) Bamselægen Sandra får besøg af Ingeborg og hendes bamse Kaninus, der på mystisk vis har fået ondt i maven. Ingeborg assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Kaninus, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Ingeborg finder ud af, hvad Kaninus fejler, og om de kan hjælpe bamsen Kaninus til at blive rask igen.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

17:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

DR1

18:00  

Auktionshuset II (7)
Auktionshuset II (7) I Auktionshuset bliver det en helt særlig dag, når familiens yngste auktionarius, Jesper Bruun Rasmussens datter Alexa, skal svinge hammeren for første gang efter sin barsel. Men før der kan sælges sølv i Bredgade, skal æstetikeren Alexa have formet sin helt egen hammer, der forhåbentlig kan leve op til hendes drøm om et feminint, men robust design. I Nordjylland skal der vurderes kunst i millionklassen. Ekspert i moderne kunst, Peter Beck, får en exceptionel mulighed for at lande en indlevering af en helt særlig kaliber, hvis han kan indfri de tårnhøje forventninger, som en erfaren kunstsamler har til sin store private samling. I skranken har de rutinerede eksperter travlt med at indfri danskernes håb og drømme, når der skal vurderes porcelænsfigurer og -vaser fra gemmerne. Velkommen til Auktionshuset.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Fede forhold (2:6)
Fede forhold (2:6) Inger opdager, at Johnny kigger på erotiske sider på sociale medier. Det vækker en gammel konflikt imellem dem, fordi Johnny tidligere har haft et meget stort forbrug af porno. Nu er hans daglige skærmtid på mobilen oppe på 9 timer, og parret får hjælp af psykolog Frej Prahl til at undersøge, hvad porno gør ved deres forhold. Maria og Søren skal igennem et eksperiment, der udfordrer deres kommunikation, og Søren står helt af på øvelsen. Signe drømmer om at blive gravid igen, og det skal vægttabet hjælpe hende med.

20:30  

Små øer - store historier (3:5)
Små øer - store historier (3:5) Rejs med Rane Willerslev fra Nationalmuseet og forfatter og Cand. mag i dansk og historie Christina Vorre til øgruppen Hirsholmene i det nordlige Kattegat. Her skal vi tilbage til dengang hele området var en stor piratkoloni, ligesom Caraibien - bare uden det gode vejr - og vi skal høre om øernes rolle i Tordenskjolds bedrifter og øernes betydning for tyskerne under 2 Verdenskrig - ligesom vi skal gå i "Hose-Mettes" fodspor som klog kone i 1600 tallet - hvor hun endte sine dage på bålet - dømt for hekseri. I "Små Øer-Store Historier" besøger Rane Willerslev og Christina Vorre i hvert program en af de mange danske, i dag ofte øde øer, for at fortælle Danmarkshistorie fra en anden og overraskende vinkel.

DR2

18:30  

24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria
24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria Det er den 11. januar 1983, og der er lagt op til den første store gadekamp i Danmark mellem politi og bz'ere. Mere end 800 betjente er mødt op på Nørrebro for at smide 30 bz'ere ud fra ejendommen 'Allotria' på Korsgade. Men da Politiets aktionsstyrke får hugget sig ind gennem husets gavl, finder de en tom bygning - bz'erne er flygtet gennem en tunnel, de har arbejdet på i månedsvis. Mød bl.a. idémanden bag en af danmarkshistoriens mest berømte flugtaktioner og få hele historien om den dag, bz'erne gravede sig ind i danskernes hjerter. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 31.10.10

19:00  

Værtshushistorier: Rosengårdens Bodega
Værtshushistorier: Rosengårdens Bodega Rosengården er et gammelt københavnsk værtshus. Her fandt et opgør sted for 70 år siden, der endte med mord - skudhullerne sidder stadigvæk i væggen. På Rosengården mødte modstandsmanden Brandt og stikkeren hestetyven hinanden en forårsdag i 1944. Forfatteren Kaspar Colling Nielsen kender historien og fører os ind i mørket.

19:30  

Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (3:4)
Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (3:4) Danmark er besat og Nazityskland gør alt for at fange danske atleter ind i deres ideologiske spind. Atletikstjernen Svend Aage Thomsen er en af dem, der modtager talrige invitationer fra tyskerne, men hvor langt ender han med at gå i jagten på medaljer? Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvad der skete, da en række af Danmarks største sportsfolk havnede i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse.

20:00  

Sømand af verden - Krigen (5:5)
Sømand af verden - Krigen (5:5) At være sømand er også at være soldat. I hvert fald når landet er i krig. I århundreder har krig og konflikt været en del af livet til søs. På den ene side har det været civile søfolk, der har bemandet kongens krigsskibe. På den anden side har sømænd i mange perioder været under angreb fra fjendtlige krigsskibe og pirater. På Fregatten Jylland får man en virkelig god fornemmelse af livet ombord på et krigsskib i 1800 tallet, og vi fortæller om kunsten at håndtere de tunge kanoner og at amputere ben og arme under dækket, men også om hvad der sker med krigsførelsen til søs under 1. og 2. verdenskrig. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen & Charlotte Lønstrup

20:30  

UEFA EM 2022: Holland - Portugal (k), direkte
UEFA EM 2022: Holland - Portugal (k), direkte

20:30  

UEFA EM 2022: Før kampen Holland - Portugal
UEFA EM 2022: Før kampen Holland - Portugal

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:02  

F for Får VI
F for Får VI

18:10  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

18:44  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

18:44  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

18:44  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts III (7)
Wild Kratts III (7)

19:35  

Svampebob Firkant VIII (22)
Svampebob Firkant VIII (22)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:20  

Fodboldfeber - historien om Premier League (1:4)
Fodboldfeber - historien om Premier League (1:4) Året er 1992. En ny æra i engelsk fodbold sparkes i gang med etableringen af Premier League. En liga, der generer penge til spillet, indhenter talenter fra hele verden og forhandler pengetunge tv-aftaler. Her fortæller nogle af de største fodboldstjerner historien om verdens mest sete liga. Hvordan udviklede sporten sig til en multi-milliard-forretning og et globalt underholdningsfænomen? Britisk sportsserie fra 2021. (Fever Pitch)

22:20  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (3)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (3) Svensk krimi fra 2013. (Fjällbackamorden: Tyskungen) Forfatteren Erica Falcks forældre omkommer i en tragisk bilulykke. Et halvt år senere opsøges Erica af en ukendt mand, der påstår, at han er hendes bror. Da Erica går på jagt efter sandheden, opdager hun, at hendes mor havde mørke hemmeligheder. Hemmeligheder, som nogen vil gøre alt for at forhindre, kommer frem i lyset. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Axel Frankel: Jan Malmsjö. Instruktion: Per Hanefjord.

23:50  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Demens - Det nationale demenssymbol Fuglene synger Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald

23:55  

Gift ved første blik USA XIII (12:26)
Gift ved første blik USA XIII (12:26) Dr. Viviana giver de fem par opgaver, der skal hjælpe med at opbygge tilliden og intimiteten mellem dem. Mens nogle af parrene nyder det ekstra krydderi i hverdagen, føler andre en større afstand til deres partner.

DR2

21:00  

UEFA EM 2022: Holland - Portugal (k), direkte
UEFA EM 2022: Holland - Portugal (k), direkte

21:50  

UEFA EM 2022: EM-studiet
UEFA EM 2022: EM-studiet

22:00  

UEFA EM 2022: Holland - Portugal (k), direkte
UEFA EM 2022: Holland - Portugal (k), direkte

23:25  

Kvinde på krigsstien
Kvinde på krigsstien Islandsk komediedrama fra 2018. (Kona fer í stríð) Halla er på en mission. Hun har indledt et korstog mod den islandske sværindustri, der truer med at ødelægge hendes elskede højland. Bevæbnet med bue og pil saboterer hun den lokale elforsyning og lukker dermed midlertidigt en aluminiumsfabrik. Myndighederne ser ikke med milde øjne på den ukendte 'Fjeldkvinde'. Kan Halla både holde sin identitet skjult, redde miljøet og samtidig adoptere en lille pige fra Ukraine? Medvirkende: Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Juan Camilo Román Estrada m.fl. Instruktion: Benedikt Erlingsson.

TVR
DR1

01:15  

Deadwater Fell (2:2)
Deadwater Fell (2:2) Britisk krimiserie fra 2020. Tom er blevet anholdt, mistænkt for at have slået sin kone og sine børn ihjel. Men netop som den lille bys beboere tror, at der er lagt låg på den tragiske sag, kaster en ny afsløring tvivl over mistanken mod Tom.

02:50  

Hammerslag 2020 - Det hele til den halve pris
Hammerslag 2020 - Det hele til den halve pris Sæsonen skydes i gang med et brag, når Hammerslags nye vært Tina Müller inviterer indenfor i to boliger, der både har udsigt, masser af kvadratmeter, og hvor du virkelig får smæk for skillingen. Vi danskere kan nemlig godt lide at få noget for pengene. Og det får du, hvis du bevæger dig væk fra de største byer. Eksperterne Lena Dahlgaard og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen skal gættes på to boliger, hvor du får "det hele til den halve pris." Vi skal først se en murermestervilla i Kolding, og så skal vi til Fredericia, hvor vi skal se en liebhavervilla i første række til Lillebælt.

03:20  

I hus til halsen (7:8)
I hus til halsen (7:8) Camilla (32) og Martin (35) er skilt, men selv om samarbejdet er godt, så er økonomien skidt, for de kan ikke få deres fælles hus solgt. Heldigvis står venner, familie og de tre eksperter klar til at hjælpe med både at rive ned og bygge op. Designer Søren Vester tryller med en 90'er reol, tømrer Dennis Salomonsen snedkererer en hyggekrog i køkkenet og ejendomsmægler Line Frank har en decideret lorteopgave til Søren.

DR2

01:00  

Mord mellem Øst og Vest (5:6)
Mord mellem Øst og Vest (5:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Gärster er fortvivlet efter Reiko Böttchers død. Han føler sig truet og tilbyder at samarbejde med ZERV. Bag Thiemes ryg laver Peter Simon en aftale med Gärster. Hvis Gärster leverer oplysninger mod statssekretær Bohr, får han vidnebeskyttelse.

01:50  

Mord mellem Øst og Vest (6:6)
Mord mellem Øst og Vest (6:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Sagen nærmer sig sin dramatiske afslutning. Karo tager til Wolfsburg for at se sin far. Det bliver et smertefuldt møde, men han giver hende et afgørende tip om våbenaftalen.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, FJERRITSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0707102613